De Omgeving van Chaam

Het park ligt op 10 minuten fietsafstand van het dorp Chaam. In Chaam vindt u Super de Boer en de Lidl als supermarkten. Verder zijn er diverse andere winkels in Chaam en een VVV. In Chaam is tevens een RK Kerk en een Protestante Kerk. Voor het uitgaansleven of gezellig winkelen kunt u terecht in Tilburg of Breda. (20 km.) De Efteling ligt op ca. 30 autominuten rijden. Baarle-Nassau en Antwerpen zijn ook gemakkelijk te bereiken.

Het park ligt vlak naast een groot bos, waar u heerlijk kunt wandelen en fietsen. Wandel en fietsroutes zijn verkrijgbaar bij de VVV in Chaam.

Fietsen kunt u huren bij:   

Fietsen worden op locatie geleverd.

Een korte foto impressie van uw omgeving:

Adams Fietsverhuur

 

Bartelbaan 2

5113 TB  Ulicoten

06 4840679006 48406790

http://www.adamsfietsenverhuur.nl

 

Gemeente Baarle-Nassau

Baarle-Nassau vormt samen met de Belgische gemeente Baarle-Hertog het Kempense dorp Baarle. Het grondgebied van beide gemeenten loopt met name in de kern van Baarle flink door elkaar. Er zijn 22 enclaves van Baarle-Hertog in Baarle-Nassau en acht enclaves van Baarle-Nassau in Baarle-Hertog. Een aantal van deze Nederlandse enclaves vormt weer enclaves binnen de Belgische enclaves in Nederland.

Baarle-Nassau

Het grensdorp Baarle-Nassau ligt op zo'n 100 kilometer van Amsterdam en Brussel. Precies gelegen op de grens van België en Nederland en de provincies Antwerpen en Noord-Brabant heeft het dorp iets magisch. Het ene moment ben je in België, het andere in Nederland.

Baarle-Nassau is een levendig dorp en ligt midden in de driehoek Breda, Tilburg en Turnhout. Op cultureel en recreatief gebied is de grensplaats een van de grote toeristische trekpleisters van Brabant. De restaurants en andere uitgaansgelegenheden staan garant voor een gezellige avond uit en op zondag zijn alle winkels geopend.

Het beste van twee werelden

Aan de ene kant de gezellige dorpskern waar altijd wat te beleven is. Aan de andere kant de rust en de schitterende natuur van de omgeving, waar ruilverkaveling nauwelijks heeft plaatsgevonden. Baarle-Nassau biedt voor elk wat wils.

Of u nu op zoek bent naar gezelligheid of rust, wilt winkelen of genieten van de natuur. In Baarle-Nassau vindt u wat u zoekt.